onsdag 19 september 2012

PHOBIA "Remnants Of Filth"

Dessa galna grindcrustare från USA har manglat fram vansinnesmusik i två decennium utan att mattas av.
Den nya plattan med  dödskalle på framsidan (Jag är så jävla trött på dödskallar, de finns överallt och t.o.m JC tjejerna har dödskallar på tröjorna, och alla dessa kampsportsmärken som oxå har dödskallar på alla plagg. Man känner sig inte sååå annorlunda när man går omkring med en bandtisha med ännu en dödskalle på...suck.  Men men, det var en parentes. Musiken som manglas fram på plattan är fanimej lika arg som den alltid varit, och det är mer crustgrind än deathgrind som liras om ni hajar. Crustiga riff tillsammans med mattor av blastbeats och en del tuffa körer. Sångaren Shane blandar ett röst som påminner om en argare Cliff i Driller Killer med höga skrik. Intensivt så in i helvete är det i vilket fall som helst när han spyr ut sitt hat mot mänskligheten och mycket annat.   Produktionen är ganska ren och påminner mer om en metalplatta än om en skitig grindcrust platta. Men det skiter jag i, för jag gillar när man hör vad det är som en händer och att man hör att snubbarna kan lira istället för bara gör en enda gröt av instrumenten. Sen måste jag säga att triggningen är godkänd, inget stort misstag med plastiga kaggar eller annat katastrofalt. Bara ren jävla grind i 190km/h och kaggar som låter bra.

Det är mycket  känslan av att bli överkörd av ett tåg i hög hastighet när det manglas som snabbast. Trummisen är tight  och kan det där med grind. En duktig trummis kan hålla upp ett helt band, och en dålig kan sänka hela bandet som ni säkert alla vet.

Vill du ha din grind köttig, tight och befriad från melodier men med ett jävla skönt ös så passar den här plattan perfekt. För fans av högklassig grind med crustinfluenser helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar